MIGMAG – MobiMig széria

MobiMIG – Az új, hordozható multi-tehetség

MERKLE MIGMAG - MobiMig széria a Trafomextől

Merkle MobiMIG – Egy hordozható Zseni!

A MERKLE MobiMIG sorozat nyújtja a legjobb elérhető teljesítményt, a különböző helyszíni feladat végrehajtás esetén (kiemelt alkalmazás kiszállások esetén). Közkedveltségét a kompakt méretének és a a kis súlyának köszönheti. A MobiMIG a tökéletes hordozható partner.

Műszaki adatok 

MERKLE MIGMAG - MobiMig műszaki adatok - Trafomex

(a teljes táblázat letölthető itt)

Termékcsalád

MERKLE MIGMAG - MobiMig 180 K - Trafomex MERKLE MIGMAG - MobiMig 280 K - Trafomex MERKLE MIGMAG - MobiMig BiPowerPlus - Trafomex MERKLE MIGMAG - MobiMig 300 K - Trafomex
MobiMIG 180 K MobiMIG 280 K BiPowerPlus MobiMIG 300 K

A multi-funkciók részletesen

 • MIG / MAG hegesztés
 • AWI hegesztés (DC) *
 • MMA / stick elektródahegesztés
 • MIG forrasztás
 • ColdMIG technológia (opció)

Csúcstechnológia – tökéletes rugalmasság

BiPowerPLUS

MERKLE MIGMAG - MobiMig BiPowerPLUS - TrafomexAzoknak az időknek vége, amikor figyelni kell arra, hogy milyen csatlakozóhoz tud csatlakozni a hegesztőkészülékével!  Az új BiPowerPLUS lehetőség elérhető a MobiMIG 280 és 300 K sorozatnál (opcionális) új területek és rugalmasságot nyit hegesztéshez. Bárhol képes lesz hegeszteni ott is ahol 400 V háromfázis van, vagy éppen 230 V egyfázisú egyenáram, az automatikus feszültség felismeréssel Ön képes lesz használni a készülékét. Az új BiPowerPLUS teszi ezt lehetővé!

 Az előnyök:

 • Praktikus adapter biztosítja biztonságos csatlakozást
 • Használható 230 V-os egyfázisnál, vagy 400 V háromfázisnál

Folyamatos energia-szabályozás

MERKLE TEDAC rendszer - TrafomexA Merkle TEDAC® rendszer fokozatmentes távoli beállítást kínál és közvetlenül ellenőrizhető a hegesztési energia a hegesztő pisztolyon található kijelzőn, és ez nem jelent extra terhet a foglalaton. Állítsa be a használt huzalt, és feszültségszintet a fokozatkapcsolón, és korrigálja a huzaltolási sebességet a munkakábel végéről, ezzel is növelheti a termelékenységet, nem szükséges a korrekció állítás miatt a géphez fáradnia. bővebben itt

Ellenőrzés a szöveges kijelzőn

MERKLE MIGMAG - MobiMig szöveges kijelző - TrafomexA MobiMIG sorozat gépeinek mindegyike tartalmazza szinergikus funkciót, és ez gombnyomással-vezérelhető (synergicmode). A szöveges kijelző információkat nyújt, a feszültségről, a huzalelőtolás paramétereiről. Állítható az anyagok széles köre és huzal vastagsága melyek előre betáplált adatokból választhatók ki.

5 kg vagy 15 kg huzalcsévék

MERKLE MIGMAG - MobiMig széria - huzalcsévék - TrafomexA MobiMIG 180 és 280 K használatához tervezték a kisebb D 200 (5 kg) huzalcsévéket. Így érték el, hogy az építési méret minimálisra csökkent, az egyik legfontosabb jellemzője a készülékeknek, hogy a kis súly miatt könnyű őket mozgatni. A MobiMIG 300 K esetében nagyobb belső hely áll rendelkezésre, és úgy tervezték, hogy szabványos D 300 (15 kg), valamint a D 200 (5 kg) huzalcsévék is elhelyezhetők.

Vízhűtés

MERKLE MIGMAG - MobiMig széria - vízhűtés - TrafomexA MobiMIG 300 K készülék WK 300 vízhűtés egységgel is ellátható. A telepítés nagyon egyszerű, csak néhány egyszerű mozdulattal csatlakoztatható a vízhűtés egység. A hűtőegységben hátul van szerelve az áramforrás és ez rugalmasságot biztosít. A hegesztő maximális erővel képes ez által üzemelni, hogy vízzel a vagy gázzal képes hűteni a hegesztőpisztolyt.

MERKLE MIGMAG - MobiMig széria - 4 görgős előtoló egység - Trafomex4-görgős precíziós előtolóegység DV-26

 • Szabadalommal védett konstrukció: az előtoló egység, és a központi csatlakozó egy egységet képez
 • Nagy előtológyűrűk 2 huzalátmérőre.
 • Nem szükséges szerszám az előtológyűrű cseréjéhez
 • Könnyű hozzáférés a huzal behelyezéséhez.
 • Pontos és reprodukálható huzalelőtolási nyomás beállítása.

Kapcsolódó anyagok

TEDAC© rendszer leírása

MIG forrasztás – hamarosan

ColdMIG – hamarosan


/Képek és a szöveg forrása: www.merkle.de és Merkle RedMIG katalógus/